Design & Branding

Fii Original

Logo Design

Logo-ul perfect este cel ce reprezintă cu delicatețe misiunea companiei. Astfel, noi îl creăm cu dragoste și dăruire!


Cere oferta

Brand Book

Obține o prezență influentă pe piață datorită unui brand book bine pus la punct. Pentru că fiecare detaliu contează!


Cere oferta

Print Design

Mai mult decît elemente tipografice – creăm mici părticele ce vă poartă faima printre consumatori! Fii original, alege calitatea!


Cere oferta


Construiește un Brand PuternicContactează-ne acum pentru a primi o ofertă personalizată! Bucură-te de prețuri accesibile pentru servicii realizate cu profesionalism și implicare 100%. E timpul pentru o schimbare spre bine!


Sună acum

Primul pas spre succes

think globally

Niciodată nu e prea tîrziu. Suntem aici pentru a crea și restructura conceptul afacerii tale, pentru a pune bazele unui brand cu adevărat puternic. Deoarece fiecare detaliu are o influență majoră asupra consumatorilor, vom alege cu grijă culorile ce vă reprezintă activitatea, combinînd elemente ce pun în evidență serviciile și produsele oferite. Astfel, vă veți bucura de atitudini pozitive cîștigînd aprecierea viitorilor clienți.

CERE OFERTA

Ce conține un Brand Book?

Powerful concept

Brand Book-ul sau Manualul de Identitate Vizuală reprezintă conceptul de imagine a unei companii, fiind un ghid de utilizare a paletei de culori și a logo-ului companiei pe diferite elemente grafice.

Crearea acestuia începe de la elaborarea unui logo reprezentativ domeniului de activitate, avînd o structură bine definită, concepută din elemente unice. Culorile sunt alese de către designer, cu grijă și profesionalism, pentru a se potrivi perfect cu conceptul companiei. Logo-ul este însoțit de o istorie explicativă a elementelor/culorilor utilizate, fiecare avînd o semnificație profundă.

Un Brand Book de succes este un sistem format din elemente precum: cartea de vizită, pliant, mapă, broșură, meniu, afiș, voucher, birotică și vestimentație personalizată, banner online și stradal etc. Prețul unui Brand Book se stabilește în dependență de componența acestuia.

Alege echipa Royal Systems pentru a crea împreună marca ta de success!

Detalii

Tu faci diferența

Serviciile Noastre