Închide
Pentru a vă oferi o experiență mai bună, folosim cookies.
Respinge Accept
Fiți mai aproape de publicul țintă

Transformați vizitatorii website-ului în clienți reali

Fără dubii, un website bun inspiră încredere potențialilor clienți. În special când concurenții deja îl au, iar dvs, nu. Prezentați-vă serviciile clar și avantajos, alături de un portofoliu atractiv. Uitați de galeria foto din telefon și ofertele expediate pe e-mail. Serviciile & produsele bune prezentate slab - pierd din valoare.

În pas cu tehnologiile

Coacem website-uri profesionale

Avem propriul panou de administrare, cu pâlnii de vânzări, cu siguranță la 100%, suport 24/7 și hosting ca la carte. Nu lucrăm pe Wordpress, Shopify sau Wix - codăm din inimă, cu multă răbdare și cafea.

Achitați în rate

Investițiile sunt prea mari?

50/50? Nu, nu! Indiferent cât de necesar este un website, știm că costurile se simt prea tare, uneori. Cu noi, lucrați în 3 rate: doar 20% la început, 40% când acceptați designul și 40% când site-ul este gata! Cu alte cuvinte, achitați doar pentru lucrul realizat, în rate mici și comode.

Arhitectură și design

Cum va arăta?

Primul lucru pe care îl facem este alegerea direcției de design. Îți oferim 3-4 direcții în dependență de domeniul tău de activitate. Evident te ghidăm și îți recomandăm care din ele e cea mai potrivită la moment ... adică în trend.

Adaptabil pentru toate dispozitivele

Mobil în primul rând

Înainte să trecem la codare o să ai dedicat un nume de subdomen unde vei putea vizualiza designul la site în regim online. La fel vei putea verifica pe orice tip de ecran cum se ajustează acesta, culori de butoane etc... nu ne apucăm de construit până nu știm ce avem de construit.

timpul costă

Cât de repede?

Am optimizat la maximum procesele noastre operaționale. Astfel, un Landing Page complet funcțional poate fi livrat în 2-3 săptămâni, iar un Multipage în maxim 4 săptămâni.

ce fac după?

Lansare

Ce se intimpla cu siteul tau dupa lansare? Avem departament de suport care te ajuta 24/7. la fel am elaborat si instructiuni video cum ai putea sa modifici texte, imagini si in general cum sa administreze websiteul tau. Pentru noi conteaza comfortul si siguranta ta.

174
Clienți
13
Ani de experiență
296
Proiecte

Alte proiecte de suflet