Închide
Pentru a vă oferi o experiență mai bună, folosim cookies.
Respinge Accept

CÂT COSTĂ UN WEBSITE?

Prețul unui website este strict individual. Pentru început vă vom adresa cîteva întrebări despre proiectul dumneavoastră, ce caracteristici și interactivități preconizați pentru, tipul website-ului, numărul de limbi, metode de plată, etc. După această discuție vom fi capabili să vă prezentăm o ofertă de preț cu termenii de realizare. Pentru a obține detalii precise despre proiectul pe care doriți să îl realizați, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 02034884414 Londra sau 022 960 950 Chișinău sau să vă apropiați la biroul nostru, pe adresa str. Sfântul Andrei 44.

CÂT TIMP DUREAZĂ REALIZAREA UNUI WEB SITE?

În mediu sunt necesare 2-4 săptămâni pentru proiectarea și construirea unui proiect tehnic și realizarea design-ului web și alte 4-6 saptămâni pentru codare, testare și lansare. Durata de realizare depinde de complexitatea proiectul efectuat.

PREȚURILE SUNT FIXE SAU FLEXIBILE?

Oferim ambele opțiuni. Dacă respectați calendarul și domeniul de aplicare definit în proiectul tehnic și contract, putem garanta că prețul pe care îl citați va fi prețul pe care îl tarifăm (specificat din start în contract). Cu toate acestea, dacă doriți mai multă flexibilitate în ceea ce privește colectarea de materiale, modificarea designului sau chiar modificarea funcționalității, vom lucra rapid și eficient pentru realizarea tuturor modificărilor, la un tarif stabilit între ambele părți.

CUM FUNCȚIONEAZĂ PROCESUL DE REALIZARE?

Procesul de lucru conține șase etape:

Arhitectura Dacă proiectul este o reconstrucție, examinăm conținutul dumneavoastră actual și facem noi recomandări pentru îmbunătățiri. Dacă este un site nou, discutăm subiectele și funcționalitatea pe care le doriți pentru site-ul dumneavoastră și elaborăm arhitectura acestuia.

Creare concept și design Crearea unui concept în dependență de brandbook-ul pe care îl dețineți (culori, fonturi, stil, imagine și aspect) și real izarea designului paginilor website-ului, potrivit pentru afacerea dumneavoastră.

Content Pregătirea conținutului site-ului (text, imagini, video).

Implementare Odată ce am primit aprobarea dumneavoastră cu privire la design și concept, specialiaștii noștri vor începe codarea conform structurii stabilite. Aici proiectul aprobat devine realitate.

Testarea Facem un set final de teste pentru a ne asigura că totul funcționează perfect. În acest moment aveți posibilitatea să testați site-ul pe un subdomain pe care îl acordăm individual fiecărui proiect.

Lansarea Odată ce avem aprobarea dumneavoastră finală, lansăm site-ul pe domain-ul oficial.

CARE SUNT CONDIȚIILE DE PLATĂ?

Achitarea se face în 3 tranșe. Prima tranșă în valoare de 20% la semnarea contractului. A doua de 40% la aprobarea proiectului tehnic și a design-ului. Ultima tranșă de 40% în urma lansării finale a proiectului.

OFERIȚI SERVICII DE GĂZDUIRE WEB ȘI SUPPORT?

Colaborăm cu 2 dintre cele mai renumite companii ce prestează servicii de procurare domain și hosting. Devenind clientul nostru, te vom ajuta cu procurarea unui domain și cu o găzduire sigură a website-ului. Mai mult, îți vom punem la dispoziție o echipă de suport care îți va răspunde promt la orice întrebare, la orice oră support@royalsystems.md.. Cu noi, ești în mîini sigure.

SITE-URILE SE ADAPTEAZĂ DUPĂ ORICE DISPOZITIV?

Aceasta este o condiție obligatorie a website-urilor realizate, deoarece cunoaștem cît de importantă este experiența pozitivă a utilizatorilor și știm care sunt consecințele companiilor ce nu au această facilitate.

CUM POT FACE MODIFICĂRI PE SITE?

E foarte simplu. Ai la dispoziție echipa suport care te ajută oricînd. În decurs de 24 de ore sunt realizate toate modificările solicitate de către client, precum schimbare text, video sau imagini. Cu noi, beneficiezi de receptvitate maximă și timp record.